Geen categorie

HOE AANSLUITEN BIJ MTBFUN4KIDS??

Voor uw zoon/dochter aansluit bij MTBFUN4KIDS kunt u hem/haar aanmelden voor een proefles via het formulier proefles (onder info trainingen)

Iedereen krijgt 1 proefles, zodoende kunnen wij ook de wachtlijst hiervoor zo kort mogelijk houden

Gelieve na de proefles ons op de hoogte te brengen per mail (mtbfun4kids@gmail.com) indien uw zoon/dochter effectief wenst aan te sluiten!!

 

Om aan te sluiten zal u een login en wachtwoord ontvangen voor de ledenpagina op de website, na betaling lidgeld

Via de ledenpagina kunt u uw zoon/dochter inschrijven, is de locatie van de wekelijkse training te zien, en nog vele andere info.

Ons seizoen start op 3 februari 2021, het uurschema staat steeds vermeld op de ledenpagina (winteruur/zomeruur)

Wij zullen na betaling lidgeld (info lidgeld ontvangt u per mail) u toevoegen in de Messengergroep waarbij uw zoon/dochter zal rijden.  Binnenkort zal onze website vernieuwd worden en zal alles via de website te volgen zijn.  In deze messengergroep melden wij eventuele afgelasting op woensdag, en vragen wij geen duimpjes te plaatsen om het overzicht te bewaren.  Heeft u vragen aarzel niet ons te contacteren!

De laatste training is op 25 november 2020, in december/januari bieden wij ook een wekelijkse begeleide rit in het donker aan van ongeveer 1,5 à 2u waarvoor u uw zoon/dochter vanaf +8j zal kunnen inschrijven, mits aanschaffen aangepaste verlichting (voorlicht min 600 lumen, en een achterlicht).

Dit is niet inbegrepen in het lidgeld, verdere info volgt via de website.

 

Groeten Stefanie Landuyt

Mario Van der Cruyssen