Aclagro MTB Team

 

#SPORTERS BELEVEN MEER

Wil jij graag ons wedstrijdteam vervoegen? 

Gelieve hiervoor eerst contact met ons op te nemen via mail!

 

 

Om deel te nemen aan een wedstrijd, klik op de wedstrijdkalender naar uw keuze…

Wie aangesloten is bij het Aclagro MTB Team zal de wedstrijden ook kunnen opvolgen in de daarvoor gerichte groep in Spond

Kids Flanders Serie Cycling Vlaanderen 2024


Kids Challenge Wallonië 2024


 

Reglement en info deelname Cycling Vlaanderen Kids Serie

Clubreglement Aclagro MTB Team

Wil je proeven van een echte wedstrijd, maar ben je nog niet zeker of je een volledige competitievergunning wil nemen? Probeer dan 4 wedstrijden met een promotievergunning. Alle info hierover is terug te vinden op https://cycling.vlaanderen/jeugd/promovergunning

Licentie aanvragen

STAPPENPLAN AANVRAAG COMPETITIEVERGUNNING

 1. Ga naar jouw persoonlijk profiel op https://portal.cycling.vlaanderen (My Cycling Vlaanderen)
  1. Al lid? Volg dan de stappen zoals HIER uitgelegd.
  2. Nog geen lid/eerste vergunningsaanvraag? Dan vind je HIER meer info.
 2. Van zodra je toegang hebt tot je portaal, kun je onder de knop ‘VERGUNNINGEN‘ jouw vergunningen opvolgen en een nieuwe aanvragen.

Licentie 

 • Elke renner aangesloten bij licentie renners zal een persoonlijk gedetailleerd contract ontvangen, met aangeboden voordelen en afspraken
 • Bij podium of andere ceremonies dienen de renners steeds in clubtenue zich te presenteren.  Zodoende de sponsors ten alle tijden zichtbaar zijn.
 • Bij aansluiting MTBFUN4KIDS bent u gebonden aan het clubreglement, wie aansluit bij een andere club met wedstrijd UCI licentie Cycling Vlaanderen en nevenbonden zal niet meer kunnen deelnemen op gelijk welke clubactiviteiten trainingen/stages/kampen.  Trainingen zijn dan enkel nog mogelijk als privé training.  Deze maatregel geldt voor alle disciplines, weg/MTB/cyclocross/BMX/freestyle/trial/piste/…
 • Wie een promovergunning aanvraagt en aangesloten is bij de reguliere werking zal deze enkel bij Aclagro MTB Team kunnen aanvragen (geen andere club)
 • Wie een individuele vergunning aanvraagt (zonder club) zal wedstrijden rijden zonder reclame/sponsor, maar kan blijven training volgen bij MTBFUN4KIDS.  De trainingen worden dan met MTBFUN4KIDS trui gevolgd, de wedstrijden worden gereden in zwarte of andere effen kleur zonder sponsors.
 • Wie aansluit en reeds een UCI licentie Cycling Vlaanderen en nevenbonden bij andere club heeft zonder ons dit te melden, zal worden geschorst en geen terugbetaling krijgen van het lidgeld of aangeboden voorwaarden.
 • Indien u onder licentie de club wenst te verlaten, gelieve ons dit per mail te melden alsook bij gesprekken met andere clubs.
 • Wie aangesloten is bij Aclagro team wordt verwacht aanwezig te zijn op de aangeboden trainingen.  Wie zal deelnemen aan een wedstrijd wordt gevraagd dit wekelijks te melden, tenzij in spond tenzij persoonlijk als de wedstrijd niet is toegevoegd aan spond.
 • Wie is aangesloten bij het Aclagro Team en niet kan deelnemen aan de training en/of wedstrijd vragen wij dit te melden in spond.
 • Bij contractbreuk tijdens lopend seizoen vervallen alle aangeboden voorwaarden ten gunste van de renner.  Transferperiode loopt gedurende de maand oktober.
 • Wij als club kunnen in onderling overleg uitzondering toestaan, deze dienen aangevraagd te worden via mtbfun4kids@gmail.com – uitzondering kan echter niet de regel zijn en kan enkel met onderbouwde argumenten in overleg met ouders én renner/renster.
 • Vanaf U17 hanteren wij aangepaste afspraken na overleg, u kunt hiervoor een gesprek aanvragen met Mario en Stefanie vóór het ingaan van volgend seizoen en bij overgangsperiode in oktober.
 • Wie op eigen initiatief iets organiseert zonder de club in te lichten, zal aangenomen worden als contractbreuk en zal geen vergunning meer verkrijgen bij Aclagro MTB Team.  Als ouder bent u verantwoordelijk voor uw renner en zal u als ouder ook tot het Aclagro MTB Team behoren en bent u aan de regels verbonden van het team.
 • Wie de club verlaat gedwongen of in onderling overleg (vrijwillig) zal alle clubkledij ter beschikking stellen van de G werking.
 • Wie als renner van MTBFUN4KIDS of Aclagro MTB Team schade berokkent aan de natuur om parcours aan te leggen of naar eigen wil aan te passen, kan de club hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.