Training 28/05 Lovendegem 19u30 – 21u00

Training 04/06

Training 11/06

Training 18/06

Training 25/06

Trainen op woensdagnamiddag lukt niet voor je, vanaf 17j kan je terecht bij MTBFUN4MASTERS!  De Masters trainen op donderdagavond 19u30 tot 21u enkel tijdens zomeruur (april – oktober) – lidmaatschap €100**

**Lidgeld gaat integraal naar ons G-project ism G-sport Vlaanderen (mensen met een beperking).  Crowdfunding 2020 is een project waarmee wij als club sponsoring aanbrengen, waarvan G-sport Vlaanderen dit budget verdubbeld.  Met dit budget willen wij graag een 2de tandem aanschaffen en het grootste probleem, de mobiliteit aanpakken om de fietsen en materiaal te vervoeren naar de locatie van de training.  Meer info zie tab G-sport

De masters is een groep volwassenen en jong-volwassenen die graag even tijd maken om te mountainbiken.   Verleg je grens, werk aan jouw conditie, verfijn je techniek op de fiets, en sluit je aan bij MTBFUN4MASTERS.

GEEN EIGEN FIETS?

Wie over geen degelijke mountainbike beschikt om te trainen, of eerst wil trainen met een clubfiets kan er eentje huren.  Gelieve dit wekelijks door te geven daags voor de training!

Een fiets huren kost 5€/uur, hiermee draagt u tegelijk uw steentje bij tot onze G-werking waarmee wij alles in het werk stellen om les te geven aan kinderen met een beperking.

Wenst u zich aan te melden voor een proeftraining, vul dan formulier in aub via onderstaande link, of ben je nu al overtuigd en heb je geen proefles nodig, schrijf je direct in via het inschrijvingsformulier!

Onze trainingen worden wekelijks doorgegeven in een whatsapp-groep op maandag/dinsdag naargelang de weersomstandigheden.  Bij afgelasting training sturen wij een bericht in deze groep op donderdag rond 12u (indien vooraf geweten uiteraard vroeger)

Trainingen gaan door in Lovendegem, of in een straal van 15km rond Lovendegem.

Heeft u hulp nodig bij het aanschaffen, onderhoud of herstellen van uw fiets, vraag ons advies.

Vul het formulier in om een proefles te volgen, van zodra er een plekje vrijkomt nemen wij contact met jou op!!  

Wie eerst inschrijft krijgt de eerste plaats!  Momenteel beperken wij wegens voorzorgsmaatregelen het aantal deelnemers.

Iedereen welkom!