MTBFUN4MASTERS

 

Trainen op woensdagnamiddag lukt niet voor je, vanaf 17j kan je terecht bij MTBFUN4MASTERS!  De Masters trainen op donderdagavond 19u30 tot 21u tijdens zomeruur (april – oktober) – lidmaatschap €165** (tijdens winteruur rijden wij van 19u tot 20u30 een rit in het donker met aangepaste verlichting)

**Lidgeld gaat integraal naar ons G-project ism G-sport Vlaanderen (mensen met een beperking).  Meer info zie tab G-sport

De masters is een groep volwassenen en jong-volwassenen die graag even tijd maken om te mountainbiken.   Verleg je grens, werk aan jouw conditie, verfijn je techniek op de fiets, en sluit je aan bij MTBFUN4MASTERS.

Doel van MTBFUN4MASTERS

Wij hebben Mtbfun4ladies Mtbfun4masters in het leven geroepen om ten eerste de doelgroepen dames en heren aan te spreken om veilig te leren technisch mountainbiken en een toffe sfeer te creëren.
Met de club hebben we een G-werking wat eigenlijk ons grootste zorgenkind is en daar 75% van onze inkomen naartoe gaat.
De G-werking richt zich tot kinderen en volwassenen met een beperking. Tot op heden zit al ons budget in degelijke mountainbikes en mountainbike tandems.
We willen het probleem mobiliteit voor onze G-werking wegwerken door aankoop bus 8+1. Om mensen/kinderen met beperking van en naar de training te brengen. Dit gaat over bedrag van 30 à 40000 eur
Daarom geven we gratis les aan de ladies en verzamelen zij op hun beurt geld in of betalen ze soort bijdrage dat integraal naar G-werking gaat.

GEEN EIGEN FIETS?

Wie over geen degelijke mountainbike beschikt om te trainen, of eerst wil trainen met een clubfiets kan er eentje huren.  Gelieve dit wekelijks door te geven daags voor de training!

Een fiets huren kost 8,25€/uur, hiermee draagt u tegelijk uw steentje bij tot onze G-werking waarmee wij alles in het werk stellen om les te geven aan kinderen met een beperking.

Wenst u zich aan te melden voor een proeftraining, vul dan formulier in aub via onderstaande link, of ben je nu al overtuigd en heb je geen proefles nodig, schrijf je direct in via het inschrijvingsformulier!

Onze trainingen worden wekelijks doorgegeven in de app Spond op maandag/dinsdag naargelang de weersomstandigheden, en wij hebben ook een whatsapp-groep.  Bij afgelasting training sturen wij een bericht in deze groep op donderdag rond 12u (indien vooraf geweten uiteraard vroeger)

Trainingen gaan door in Lovendegem, of in een straal van 15km rond Lovendegem.

Heeft u hulp nodig bij het aanschaffen, onderhoud of herstellen van uw fiets, vraag ons advies.


Vul het formulier in om een proefles te volgen, van zodra er een plekje vrijkomt nemen wij contact met jou op!!  

Wie eerst inschrijft krijgt de eerste plaats!  Momenteel beperken wij wegens voorzorgsmaatregelen het aantal deelnemers, sowieso is 20 het maximum aantal deelnemers. (direct inschrijven, zie formulier onder foto)


Inschrijven bij MTBFUN4MASTERS doe je hier!

Fiets huren - 8,5€/uur cash te betalen na training
Zoniet gelieve 'GEEN' te vermelden aub