MTBFUN4G-SPORT

Zin om te sporten, maar begeleiding nodig?  Wij helpen jou graag, welkom in onze club!!

MTBFUN4GSPORT zet zich in om de mountainbike-sport aan te bieden aan kinderen/mensen met een beperking

In functie van het sociale welzijn, integratie in de maatschappij, ….

Wekelijks bieden wij een training aan in onze G-groep op donderdag tijdens zomeruur, van 17u30 tot 19u00.  Bij mogelijkheid tot integreren in de valide groep, kan de G-sporter aansluiten bij de gepaste groep op woensdag.  Dit enkel in overleg met de trainers.

G-sporters kunnen ook deelnemen aan alle activiteiten, stages, kampen van MTBFUN4KIDS

G sporters kunnen gratis gebruik maken van onze eigen mountainbikes, helmen, drinkbussen en kledij.


STEUN ONZE G WERKING CROWDFUNDING 2021

Samen met 38 organisaties nemen wij deel aan de crowdfundingcampagne ‘Supporters voor G-sporters’ editie 2021. Stuk voor stuk mooie projecten met een droom. Ze zijn op zoek naar aangepaste sportmaterialen of een mobiliteitsoplossing voor hun G-sporters. Nieuwsgierig naar het verhaal achter ieder project? Klik op een projectnaam om meer te weten. En vooral: steun ons project! Want elk project dat zijn streefdoel behaalt, krijgt van ons nog eens meer dan het dubbele. Voor iedere euro die zij inzamelen, leggen wij €1,50 bij. Dus Go-Go-Go, wees een supporter!!!

https://www.gsportvlaanderen.be/campagne/mtbfun4gsport-lievegem


Niets anders in de wereld, kan zo hoopgevend zijn als sport…

citaat prins Harry 

Onze G werking … méér dan sport!

Ons motto blijft, méér bieden dan sport en dit hand in hand laten gaan met een maatschappelijk aspect.

Onze sporters de vrijheid laten beleven van het mountainbiken, hen uit hun isolement halen waarin ze veelal vertoeven.  Hun de kans bieden een sport te beleven die zoveel zelfvertrouwen geeft, en bovenal hen te laten integreren op alle vlak in de maatschappij én hun sociaal netwerk uitbouwen door hen te integreren in de reguliere werking onder onze begeleiding.

 

Samen met Thomas More werken wij ook ons idee uit om herkenningsmateriaal te printen met 3d braille, en gaan voor een eigen productie van 3D materiaal printen waarin we uiteraard ook onze G sporters willen betrekken.

 

Met onze dank aan Lionsclub Evergem voor de verwezenlijking van onze tweede tandem!

MTBFUN4LADIES EN MTBFUN4MASTERS ZIJ AAN ZIJ VOOR DE G SPORT

Wij hebben Mtbfun4ladies Mtbfun4masters in het leven geroepen om ten eerste de doelgroepen dames en heren aan te spreken om veilig te leren technisch mountainbiken en een toffe sfeer te creëren.
Met de club hebben we een G-werking wat eigenlijk ons grootste zorgenkind is en daar 75% van onze inkomen naartoe gaat.
De G-werking richt zich tot kinderen en volwassenen met een beperking. Tot op heden zit al ons budget in degelijke mountainbikes en mountainbike tandems.
We willen het probleem mobiliteit voor onze G-werking wegwerken door aankoop bus 7+1. Om mensen/kinderen met beperking van en naar de training te brengen. Dit gaat over bedrag van 30 à 40000 eur
Daarom geven we gratis les aan de ladies en verzamelen zij op hun beurt geld in of betalen ze soort bijdrage dat integraal naar G-werking gaat.

Dankzij onze crowdfunding ism G-sport Vlaanderen konden wij in 2019 een tandem mountainbike aankopen, hiermee geven wij les aan blinden en slechtzienden, doven en slechthorenden, maar ook mensen met een mentale beperking kunnen dit extra duwtje gebruiken een persoonlijke buddy te hebben als begeleiding.

Voor diegene die zelfstandig kunnen fietsen bieden wij onze kwalitatieve lichte mountainbikes aan zodat elk op zijn/haar niveau plezier kan beleven tijdens het sporten.

 

Bedankt aan allen die van onze crowdfunding 2019 een succes maakten, dankzij jullie kunnen wij opnieuw duurzaam materiaal aankopen voor onze G-sporters, mensen met een beperking!

DIKKE MERCI

Voor het 2de jaar op rij werd MTBFUN4KIDS geselecteerd door G-sport Vlaanderen voor crowdfunding.

Onze doelstelling dit jaar is dubbel, letterlijk!

Wij willen graag 1…2 (wie weet) tandems aanschaffen.  Hiermee kunnen wij als buddy de G-sporter nauwer begeleiden, maar ook kinderen met een visuele beperking de kans geven om te leren mountainbiken en bovenal te genieten!!

Hiervoor hebben wij JULLIE nodig!!!! Geef ons uw stem, steun ons project (GRATIS) door uw stem door te geven op de website www.supportersvoorgsporters.be (project MTBFUN4KIDS uiteraard)

STEM VIA DEZE LINK

Wenst u toch een bijdrage te leveren, dan is ook uw bijdrage dubbel!!  Elke € wordt door G-sport Vlaanderen verdubbeld.  Dit kunt u ook via de website regelen of neem contact met ons op.

mtbfun4kids@gmail.com

Want elk kind is het waard een kans te krijgen!!

Crowdfunding 2018