Contacteer onze G-sport groep via dit mailadres mtbfun4gsport@gmail.com

Als je er maar in gelooft!!

Zin om te sporten, maar begeleiding nodig?  Wij helpen jou graag, welkom in onze club!!

Niets anders in de wereld, kan zo hoopgevend zijn als sport…

citaat prins Harry 

Training met Jolien Verschueren, meter van ons MTBFUN4LADIES project

Dankzij onze crowdfunding ism G-sport Vlaanderen konden wij in 2019 een tandem mountainbike aankopen, hiermee geven wij les aan blinden en slechtzienden, doven en slechthorenden, maar ook mensen met een mentale beperking kunnen dit extra duwtje gebruiken een persoonlijke buddy te hebben als begeleiding.

Voor diegene die zelfstandig kunnen fietsen bieden wij onze kwalitatieve lichte mountainbikes aan zodat elk op zijn/haar niveau plezier kan beleven tijdens het sporten.

 

 

Bedankt aan allen die van onze crowdfunding 2019 een succes maakten, dankzij jullie kunnen wij opnieuw duurzaam materiaal aankopen voor onze G-sporters, mensen met een beperking!

DIKKE MERCI

 

Voor het 2de jaar op rij werd MTBFUN4KIDS geselecteerd door G-sport Vlaanderen voor crowdfunding.

Onze doelstelling dit jaar is dubbel, letterlijk!

Wij willen graag 1…2 (wie weet) tandems aanschaffen.  Hiermee kunnen wij als buddy de G-sporter nauwer begeleiden, maar ook kinderen met een visuele beperking de kans geven om te leren mountainbiken en bovenal te genieten!!

Hiervoor hebben wij JULLIE nodig!!!! Geef ons uw stem, steun ons project (GRATIS) door uw stem door te geven op de website www.supportersvoorgsporters.be (project MTBFUN4KIDS uiteraard)

STEM VIA DEZE LINK

Wenst u toch een bijdrage te leveren, dan is ook uw bijdrage dubbel!!  Elke € wordt door G-sport Vlaanderen verdubbeld.  Dit kunt u ook via de website regelen of neem contact met ons op.

mtbfun4kids@gmail.com

Want elk kind is het waard een kans te krijgen!!

Crowdfunding 2018