Geen categorie

Training MTBFUN4KIDS

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Interesse om te trainen bij MTBFUN4KIDS, hieronder kunt u alle info omtrent onze trainingen terugvinden!

Elk kind die kan fietsen is bij ons welkom!

Er kan 1 proefles gevolgd worden, wij trainen enkel op woensdag.  De proefles wordt door iedereen afgelegd bij de groep Absalon (of starters).  Er zijn 6 groepen waarbij uw zoon/dochter/u kan aansluiten (na de proefles uiteraard).  In welke groep kan aangesloten worden kan enkel toegewezen worden door ons, u kunt zelf niet kiezen daar onze trainingen verdeeld worden op eigen kunnen (en niet op leeftijd!!)

Volwassenen zijn in elke groep bij de kinderen ook welkom.  Dit is een eigen keuze.

Groep A: G-sporters

Groep B: Absalon starters (allerjongsten)

Groep C: Absalon (trainen op zelfde uur starters)

Groep D: Neff

Groep E: Nino

Groep F: Ladies (volwassenen)

Groep G: Masters (volwassenen)

Om aan te sluiten bij ons wedstrijdteam MTBFUN4KIDS ACLAGRO TEAM gelieve Mario en Stefanie hierover aan te spreken.

Wie over geen degelijke mountainbike beschikt om te trainen, of eerst wil trainen met een clubfiets kan er eentje huren.  Gelieve dit ten laatste door te geven op dinsdag daags voor de training!  Nadien kan geen fiets meer gehuurd worden.

Een fiets huren kost 5€/uur, hiermee draagt u tegelijk uw steentje bij tot onze G-werking waarmee wij alles in het werk stellen om les te geven aan kinderen met een beperking.

Ook G-sporters kunnen bij ons aansluiten, dit graag eerst te bespreken aub.  Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen.  G-sporters trainen apart maar kunnen ook geïntegreerd worden bij de valide kinderen, naargelang de draagkracht van het kind.  Alles is hierbij bespreekbaar.  G-sporters kunnen gratis gebruik maken van onze clubfietsen.

Wenst u zich aan te melden voor een proeftraining, vul dan volgend formulier in aub.  Nadien kunt u ons bevestigen als uw zoon/dochter/uzelf wenst aan te sluiten.  Dan krijgt u een login en wachtwoord toegestuurd en dient u het inschrijvingsformulier op de ledenpagina in te vullen, alsook een wielertrui met korte en lange mouwen te bestellen in onze webshop.  Indien u een volledige tenue wenst te bestellen bent u hier vrij in.

Onze trainingen worden wekelijks doorgegeven in een gesloten Messenger-groep op maandag/dinsdag naargelang de weersomstandigheden.  Na betaling lidgeld en kledij kunnen wij u aan deze groep toevoegen waarbij uw zoon/dochter/uzelf zal aansluiten.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

 • Trainingen op woensdag vanaf 5 febuari 2020 tem 25 November 2020
 • 21-22 maart 2020 initiatie Marc Van Wiemeersch – SAVE THE DATE!!
 • Geen training in de Krokusvakantie woe 26 februari 2020
 • Geen training in de Paasvakantie woe 8 en woe 15 April 2020
 • Geen training in Juli 2020 – verlof
 • Geen training in de herfstvakantie 2020 wegens herfstkamp
 • Dec-jan indoortraining vanaf 8jaar enkel voor leden!
 • PAASKAMP 6 tem 9 april 2020
 • ZOMERKAMP 24 tem 28 augustus 2020
 • HERFSTKAMP 2 tem 5 november 2020
 • LAATSTE TRAINING 25 november 2020!!

PROEFLESSEN ALTIJD MOGELIJK OP AANVRAAG VIA BOVENSTAAND FORMULIER – ELKE PROEFLES GAAT DOOR BIJ GROEP ABSALON TENZIJ ANDERS BESLIST DOOR TRAINERS
[/av_textblock]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’Trainingsschema’ responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=’avia-heading-row’][av_cell col_style=’avia-center-col’]Groep[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Zomeruur[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Winteruur[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]MTBFUN4GSPORT[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]13u15 – 14u15[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]13u15 – 14u15[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]ABSALON STARTERS[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]14u45 – 15u45[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]14u25 – 15u25[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]ABSALON[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]14u45 – 16u15[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]14u25 – 15u25[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]NEFF[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]16u00 – 17u30[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]15u25 – 16u45[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]NINO[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]17u30 – 19u00[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]15u25 – 16u45[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]MTBFUN4LADIES[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]19u30 – 20u30[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]17u00 – 18u00 training tot oktober[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]MTBFUN4MASTERS[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]19u30 – 21u00 (donderdag)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]geen training tijdens winteruur bij Masters[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

mario71@telenet.be