♥ Van witte raaf tot mtb lady ♣

20/05/2020

Na de quarantaine periode mogen we terug samen, op afstand uiteraard, opnieuw samen trainen!!  En dit zagen we met z’n allen volledig zitten,

Herstart trainingen na 2 maanden, wat hebben we hiervan genoten! We hadden natuurlijk in die tijd niet stil gezeten en zelf wat tochtjes gedaan maar trainen in groep met de juiste coaching is toch nog iets anders.
Mario en Stefanie kunnen ons toch altijd dat extra duwtje geven om verder te gaan en ons natuurlijk de juiste techniek bij brengen.
HET WAS DUS SUPER OM TERUG SAMEN TE KUNNEN TRAINEN, OP NAAR MEER!

#Cindy#

EMMA EN SUZANNE OEFENEN DE AFDALING IN…

CINDY GOES ‘ROUND AND ‘ROUND AND ‘ROUND…

voor les 3 naar Citadelpark in Gent en Blaarmeersen: niet simpel maar oefening baart kunst.
Donderdag 50km aan rustig tempo in het zonnetje de koude oosterwind getrotseerd met de rode lus Destelbergen, Laarne.
Ideaal voor lichaam en geest in deze dagen!

#Evelien#

Op maandag of ten laatste dinsdag geef ik de trainingen door, nu geeft dinsdagavond me een bijzonder triest gevoel.

Het corona-virus geeft 2020 een totaal nieuwe wending
2020 was een vat van nieuwe uitdagingen met oa. Ladies projekt met het bijzondere Gert-tandem verhaal. Gert sloeg vanavond spijker op de kop met de uitspraak ” u geeft me een leuk speeltje en nu nemen ze me dit af”.

Dit zal wel het gevoel zijn van iedere burger. Maar uitstel is geen afstel! We’ll be back

#Mario#

De tijdelijke Corona maatregelen verhinderen gelukking (nog) niet dat we zelfstandig verder trainen – genoeg paaltjes om rond te draaien en bermen om af/op te rijden in de groene Bloso lus van Destelbergen !

#Evelien#

11/03/2020

Het weer zit dik tegen de laatste weken, alles ligt nat, modder… maar de dames gaan ervoor!  Meer dan een helling, potjes en moed hebben zij niet nodig!!  zie hier de zotte bende in actie…

Terug eerst een kort tochtje langs mooie paadjes die door de vele regen onder water stonden. Deze keer stop aan de Speybrug, daar stond reeds een hindernissenparcours klaar om onze techniek bij te schaven. Rond kegeltjes draaien, gaat nog steeds wat moeilijk. Tweede val op evenveel trainingen! Maar ik geef niet op! Daarna slalom rijden tussen kegeltjes en op een helling rijden met ons eerste kleine dropje als hoogtepunt van de training!

#Cindy#

07-08/03/2020

Cindy, Evelien en Katleen trokken naar het bos, en draaiden er naarstig verder!  Alleen door te oefenen geraken we in Bouillon!!

Gisterennamiddag volop genoten van enkele uurtjes in de Lembeekse bossen met Kathleen en Cindy en deze voormiddag met volle goesting door de modder gaan ploeteren met manlief… het leven kan toch mooi zijn! Bedankt voor de microbe, MTBFun4Ladies 

#Evelien#

work hard … play hard!  en als dat in de modder is dan is dat in de modder!

Evelien en Suzan trotseerden de zondvloed, sterk bezig ladies!!

04/03/2020

Het begin van een héél mooi verhaal is vandaag gestart!

Een ritje langs de Leie met de tandem met Gert, en een ritje langs de Ossemeersen met aansluitend de eerste technische kennismaking….draaien draaien draaien

Woensdag 4 maart 2020
Eindelijk onze eerste training, veel volk. Een kort tochtje door de Bourgoyen brengt ons naar een bosje. Daar hebben we onze eerste techniekoefeningen gekregen. Rond de boom rijden: klein verzet, knie naar buiten, elleboog naar binnen, vingers op de rem en maar draaien. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, ik had niet gedacht dat ik nog moest leren rijden met de fiets! Zo voelde het toch aan, maar het was wel super leuk om te doen! Top groepje, top trainers!

#Cindy#

Donderdag 19 februari 2020
Voorstelling van de competitieafdeling en de amateur dames! Een heel fijne avond waarop we enkele van onze collega’s hebben kunnen spreken. Aan sfeer zal het niet ontbreken!

#Cindy#

Vrijdag 27 december 2019
Uitstapje naar de schaatspiste Kristallijn en aansluitend etentje in de Pizzahut, Mario heeft een idee!
Hij zou graag 10 dames vinden om training aan te geven met als doel in september 2020 deelname aan een mountainbiketocht in BOUILLON!
Ik ben sportief, loop 2 à 3 maal per week een tochtje van ongeveer 7 kilometer op een relatief traag tempo. Maar dit is toch wel een grote uitdaging! Er zit niets van fietsbehendigheid in mij, maar het enthousiasme die Mario en Stefanie uitstralen en mijn vertrouwen in hen heeft mij zelfs die avond al doen beslissen dat ik het zou doen.

#Cindy#