Geen categorie

Sportclubs on the move

Hieronder volgt het stappenplan over hoe je je kan inschrijven en waar je rekening mee dient te houden:
STAP 1: Via deze link kan je je inschrijven voor ‘Sportclubs On The Move’
Normaal gezien kom je nu op de algemene campagnepagina terecht. Hier kan je alle info terugvinden over de sportcampagne ten voordele van de G-sport én van je eigen sportclub.
STAP 2: Wil je deze actie steunen zonder zelf te sporten, klik dan op: ‘Deze actie steunen’. Kies het bedrag dat je wenst te bij te dragen en doorloop alle stappen die op je scherm verschijnen. Van dit bedrag zal 50%, naar jouw club gaan en 50% naar de G-sport. Sponsoren kan al vanaf 5 euro.

STAP 3: Wens je zelf mee te sporten en zelf geld in te zamelen voor je club en de G-sport? Klik dan op: ‘Ik doe mee!’. Je kunt zelf geld inzamelen door vrienden, familie en collega’s te vragen om deze actie te steunen. Als tegenprestatie engageer je jezelf om te lopen, fietsen of wandelen (zie stap 4). Sponsoren kan al vanaf 5 euro.

Registreer jezelf en doorloop alle stappen die op je scherm verschijnen.

STAP 4: Kies een persoonlijk sportdoel.
Hoeveel kilometer wil je zelf wandelen, lopen of fietsen gedurende de hele campagne (van 17/7 tot 17/9)? Hoeveel geld wil je hiermee ophalen?
Tip: Maak het sportdoel voldoende uitdagend. Je kunt de kilometers mooi spreiden over de gehele periode dat de actie loopt. Heb je jezelf toch wat onder- of overschat? Geen zorgen, je kunt het sportdoel altijd aanpassen op je profielpagina.

STAP 5: Koppel je Strava-account.
Deze gratis app registreert alle kilometers tijdens je sportactiviteiten. De kilometers worden nadien automatisch geüpload naar je profiel op de website. Registreer je op www.strava.com als je nog geen account hebt en volg de instructies bij de registratieprocedure.

STAP 6: Tijd om je sportschoenen aan te trekken! Je bent nu klaar om deel te nemen aan de actie ‘Sportclubs On The Move’.
Veel sportplezier!

PS: Je kunt de sportprestaties van je collega-sporters op de voet volgen via de algemene actiepagina. Zo kan je elkaar motiveren om samen naar het einddoel van de campagne te sporten.

Zet je beste beentje voor, trommel je teamgenoten op en ga de uitdaging aan met én ten voordele van jouw sportclub en het goede doel! 
VEEL SUCCES !
SPORT VOOR HET GOEDE DOEL!
Parantee-Psylos, de Vlaamse federatie voor de G-sport, wil mensen met een beperking volgens hun eigen behoeften, mogelijkheden en ambities op een gezonde, kwaliteitsvolle en plezante manier laten sporten en bewegen. Met het ingezamelde bedrag zal Parantee-Psylos revalidanten laten kennismaken met G-sport tijdens hun revalidatieproces. G-sportcoaches maken namelijk werk van de sociale re-integratie van mensen met een blijvende beperking en slaan na het ontslag uit het ziekenhuis de brug met sporten of bewegen in de onmiddellijke woonomgeving van de revalidant.