Geen categorie

Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief voorjaar 2022

 

Onderwerpen

 

Is misschien een lange nieuwsbrief maar toch raden wij aan om alles door te nemen 

 

Onderwerpen

 

  • Opbrengst herfstkamp 2021
  • Oost-Vlaams kampioen 2022
  • Wachtlijst
  • UCI cycling Vlaanderen wedstrijdlicentie
  • Donderdag G-sport training
  • hulp-vrijwilligers in vervoer
  • Instagram – Facebook

 

Opbrengst herfstkamp 2021

 

Wij zijn zeer blij dat we 5 volwaardige mountainbike fietsen konden aankopen om verdere ontwikkeling van ons G-SPORT project uit te werken.

Allen die aan dit herfstkamp-stage deelnamen van harte dank u wel.

 

Oost -Vlaamse kampioenen 

 

In Moerbeke werd er gestreden om de Oost-Vlaamse kampioenentrui.

Mieke De Craene en Xander van der Cruyssen zijn fier met hun overwinning op dit Vlaams kampioenschap

Ook proficiat aan Bart De Dulle met zijn podiumplaats, en aan al onze Aclagro renners met jullie prestatie.

 

Onze oprechte dank aan de aanwezige supporters.  Alsook een dikke proficiat aan allen die hier voor een eerste keer kwamen proeven van een wedstrijdje.

 

Foto’s zijn terug te vinden op onze Facebookpagina en Instagram 

 

Wachtlijst

 

Jammer genoeg zijn we op een niveau gekomen dat we noodgedwongen een stop moeten inzetten op nieuwe leden. Enkel als er leden door één of andere reden niet meer komen, kunnen we andere kinderen vragen als ze nog interesse hebben, en hen een plek in onze mountainbikeschool aanbieden.

 

Meisjes en kinderen -jong volwassenen met een beperking kunnen nog aansluiten, voor hen is er een uitzondering.

 

UCI wedstrijdvergunning

 

 

 

Bij deze een toelichting betreft één van onze voorwaarden binnen uw lidmaatschap bij MTBFUN4KIDS, waarvoor u akkoord ging bij inschrijving via de ledenpagina.

 

Wij betreuren dat er toch leden over een wedstrijdvergunning beschikken bij een andere club. Ondanks dat we bij nieuw lidmaatschap duidelijk waren over ons standpunt in ons reglement.

 

Wij vragen om wie over een UCI wedstrijdvergunning beschikt zich kenbaar maakt op mtbfun4kids@gmail.com voor de volgende training.

Indien geen kenbaarheid gegeven wordt, zullen we het reglement naleven.

 

Voor onze reeds aangesloten wedstrijdrenners is er ook geen mogelijkheid om elders over een wedstrijdvergunning / nevenvergunning te beschikken

Dan kunnen we dit ook niet toestaan voor de reguliere jeugd MTBFUN4KIDS.

 

Extra info-duiding

 

De wedstrijdrenners rijden met mtb aclagro team tenue uit respect voor de inspanningen van de sponsors die de G-sport én de reguliere steunen. Zonder hun hulp kunnen we ons project niet verwezenlijken, noch een regulier team levendig houden.

Ook danken wij de reguliere jeugd, ladies en masters want een groot deel van jullie lidgeld gaat naar het G-project, rest van de inkomsten gaat naar onderhoud en aanleg van het parcours voor iedereen.

 

Binnen ons Aclagro team gelden voorwaarden, om onze sponsors te eren, op handen te dragen voor de ondersteuning die zij ons bieden dit team te kunnen realiseren, en vooral de kwetsbare groep, onze mensen met een beperking een kans te kúnnen geven.  Onze sponsors steunen ons hierin zowel financieel als materialistisch voor G-sport project. Steun van buitenaf ivm subsidies is zeer karig en een zeer moeilijke opdracht.

 

Iedereen kan bij MTBFUN4KIDS trainen, maar het is ook iedereen toegestaan om zoals bij velen het geval bij een wegclub te trainen.

Wie wedstrijden wenst te rijden binnen gelijk welke discipline van het fietsen, is sinds 2018 en zoals wij vermelden op onze website welkom voor een gesprek met Mario en Stefanie om aan te sluiten binnen ons Aclagro MTB team.

 

Daar wij een eigen wedstrijdteam hebben, is er afgesproken met onze sponsors dat wie bij ons komt trainen ook een licentie zal aanvragen op Aclagro MTB Team.

 

En renners buiten de club die over een UCI vergunning beschikken geen toegang tot deelname training krijgen tot de club.

Onze club vergunning geldt voor mtb, weg, cyclocross en pisterenners

Als er toch een renner wordt toegestaan is daar of zal daar een zeer goede reden voor zijn waarvoor wij met de renner in kwestie afspraken mee maken.

 

 

Individuele wedstrijden

 

Bij niet interclub wedstrijden namelijk bij individuele weg, cyclo, mtb en piste wedstrijden of kampioenschappen zal de renner zijn hoofdvergunning club tenue dragen zijnde Aclagro MTB Team.

Wenst de renner bij weg team trainen of onder vrienden zal de renner steeds met hoofdvergunning wielertrui rijden zijnde Aclagro MTB Team.

 

Donderdag G-sport training 

 

Wekelijks zetten wij ons in om kinderen en volwassenen een kans te geven tot sporten, en te begeleiden naast het fietsen om hen een kans te bieden in onze maatschappij.

 

Uitnodiging.

 

Wij nodigen jullie van harte uit, mits het maken van een afspraak via mail, een bezoek te brengen aan onze G werking op donderdagavond om te ervaren waarom wij dit doen, hoeveel energie maar vooral hoeveel dankbaarheid onze G werking uitstraalt, enkel op die manier kan je met fierheid onze kleuren/visie delen.

Voor de Aclagro renners, voor jullie zal in het najaar nog een activiteit georganiseerd worden samen met onze G sporters die jaarlijks zal doorgaan en waarbij wij jullie aanwezigheid op prijs stellen.

 

 

Onderwerp vrijwilliger vervoer

Oproep 

 

Heb jij op donderdag tijd vrij, wij zoeken nog vrijwilligers die bereid zijn onze G sporters naar de training te brengen voor hen die niet zelf beschikken over de mogelijkheid om tot op de training te geraken.  Alsook deze renners na de training terug thuis te brengen.  Wij voorzien hierin uiteraard een begeleiding voor de vrijwilliger om deze G sporter verantwoord te begeleiden naar zijn/haar thuisadres.

Ken jij iemand die onze G werking financieel wilt steunen, dan kunt u ons contacteren op het reeds gekende mailadres, mtbfun4kids@gmail.com alle giften en ondersteuningen zijn welkom.  Ook materiaal, denk je dit materiaal gebruik ik niet meer maar kan misschien nuttig zijn voor de G werking, laat het ons ook weten!

 

 

 

 

Dank u voor uw tijd, dit zijn de belangrijkste nieuwsfeiten of onderwerpen.

We zijn zoveel meer volg ons op instagram – facebook

 

MEER INFO BETREFT ONZE TROOPER ACTIE OP ONZE TROOPER PAGINA