Nieuws / Wedstrijd

Flanderscup 15.05.16

[av_heading heading=’Moerbeke’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Dikke bandenrace

Voor velen was dit een mooie kans om eens deel te nemen aan een wedstrijd. De blik van Tijl, de gedrevenheid van Nuno, de vreugde van Lander en Alexander.. EN de overwinning van Boris zorgden ervoor dat dit een geslaagde namiddag was voor onze jonge talentjes.

Licentiehouders

Bij de licentiehouders was het voor Xander en Lennert achteraan te starten. In tegenstelling tot de vorige wedstrijden in Walloniƫ waren er deze keer geen hoogtemeters maar enkel de fun4kids brug. Na een schitterende inhaalrace kwam Xander dicht bij het podium en zag hij dit nog wegglippen door een foutje, maar was hij uiterst tevreden met de vierde plaats.

Lennert daarentegen is minder explosief en vlug starten is niet direct zijn ding. Eenmaal zijn diesel op toeren kwam, klom hij terug op zijn plaats nabij de vrienden van het Extreme team uit Nederland waartussen hij ook zijn wedstrijd eindigde.
[/av_textblock]