Nieuws

Mtbfun4kids in de media!

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’GR!NTA’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
In de recentste editie van het fietsmagazine Grinta! geeft Mario wat meer toelichting over zijn project met Mtbfun4kids, maar ook over waar we moeten op letten bij het aanschaffen van een MTB/crossfiets, om zonder problemen uit de voeten te kunnen in het veld. Hieronder een aantal shots van het artikel.
[/av_textblock]

[av_masonry_gallery ids=’893,892,891,890′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’fixed masonry’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’none’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=”]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-fat’ custom_width=’150px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’50px’ custom_margin_bottom=’50px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]