Nieuws / Wedstrijd

Kids Challenge 08.04.17

[av_heading heading=’Beringen’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Wedstrijd

Na een vlugge verkenning na Opitter (25.02.17) wisten we wat ons te wachten stond. Het is wel een opsteker dat dit ook mogelijk is, om een zeer uitdagend parcours te bouwen in Limburg dat toch UCI waardig is en waar ooit misschien een XC (Cross Country) World Cup zal plaats vinden.

Het was uitkijken of Tijl U9 hier ook zijn mannetje kon staan, op dit toch niet mis te verstaan zware aangepaste omloop voor U9. Na een wat behouden start wist Tijl de uitgelopen koploper  in de laatste ronde op de klim bij te halen. Na wat weerwerk van de koploper nam hij de koppositie over en nam zo terug een zegeboeket mee naar huis. Proficiat!

Xander U13 had uit Pepingen geleerd iets rustiger te starten en wist zo van plaats 15 naar plaats 5 op te klimmen en was daar uiteraard zeer tevreden mee.

Voor Lennert was het zeer zwaar wedstrijd en hij werd met respect aangemoedigd op de grote ronde. De laatste ronde was er net teveel aan, maar reed voor de rest een zeer puike wedstrijd!
[/av_textblock]

[av_masonry_gallery ids=’717,718,719,716′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’fixed masonry’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’title excerpt’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=”]