Geen categorie

Wedstrijd Ravels 29.09.18

[av_heading heading=’Flanders kids series Ravels’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De 13de wedstrijd van de Flanders Kids/XCO Series in Ravels, was tevens de laatste van het seizoen 2018.

Tuur was de enige deelnemer van de club bij de dikke banden races. 14 deelnemers kwamen aan de start bij de U9. Tuur verraste iedereen en reed van start tot aankomst aan de leiding en won zo zijn eerste wedstrijd ooit. Knap gedaan Tuur… jij bent klaar om volgend jaar te starten met een licentie !

Bij de U9 met vergunning stonden Tijl en Cédric opnieuw naast elkaar op de eerst rij. Tijl reed net als zijn broer ook van start tot aankomst aan de leiding en won de wedstrijd. Cédric kende ook een goede start en kwam de eerste ronde door als vijfde. Hij gaf die plaats niet meer af tot aan de finish. Tijl wint hiermee het eindklassement met bijna het max. van de punten ! Ook Cédric sluit deze reeks af in de top 3 !!

Bij de U13 stonden zowel Lander als Xander in volle concentratie aan de start. Xander schoot uit de klikkers bij de start en werd vanuit de 20ste positie op achtervolgen aangewezen. Helaas kwam hij niet meer tot bij de drie vroege vluchters. Xander eindigde op een verdienstelijke vijfde plaats. Lander reed netjes zijn wedstrijd uit en op héél bochtig en snel en soms zeer technisch parcours.

Lennert had er zin in bij de U15, hoewel hij voelde dat de verkoudheid nog in het lichaam zat reed hij de ganse wedstrijd op zijn plek. De laatste rond was zwaar en moeilijk, maar Lennert gaf niet op. Achteraf was hij blij van zijn wedstrijd.

Als afsluiter van het seizoen werd er nog een wedstrijdje georganiseerd voor de MTB-mama’s. Stefanie werd ingeschreven om onze club te tonen en was meteen ook de favoriete. Ze startte als een pijl uit een boog en reed een prima wedstrijd. Ze kwam ook als vijfde over de streep.
[/av_textblock]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-fat’ custom_width=’250px’ custom_border_color=’#070707′ custom_margin_top=’60px’ custom_margin_bottom=’60px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=’#050505′ icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]