Geen categorie

Wedstrijd Langdorp 1.09.18

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Kids Trophy Langdorp’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Langdorp is allang een vaste waarde in de kids wedstrijd in Vlaams Brabant. Op een bosrijke heuvelrug waar Wout van Aert zijn trainingen afwerkt was het aardig lastig. Alles op maat van de kids.

Tuur van Haverbeke zette de toon voor een succesvolle en leuke namiddag, en bekroonde zijn dikke bandenrace met een podiumplaats (2de).

Kobe en Cezar, die starten bij niet licentie houders (tem18j), stonden aardig hun mannetje tegen een pak oudere jongens en meisjes en behaalde respectievelijk een 5de (Kobe) 6de (Cezar) plaats.

Bij U9 hadden we Tijl en Cédric aan de start en beide reden ze een sterke wedstrijd tussen een sterk deelnemersveld die aan elkaar gewaagd was. Tijl zijn belager hield er twee ronden een beetje de spanning in, maar bij de laatste ronde was er geen houden meer aan en zo kon Tijl plaatsnemen op de bovenste podiumplaats. Cédric reed ook een sterke wedstrijd en zag zijn inspanningen bekroond worden met een 5de plaats.

U13: bij een verkenning ronde met Lander voelde ik de fietsvreugde en dit verhaalde zich ook naar zijn wedstrijd. Xander kleurde en dicteerde voor het eerst een wedstrijd. Na een snelle startklim aarzelde Xander nog wat, maar nam nadien snel afstand van het peleton, enkel Sander Tielens kon volgen. Deze twee legden elkaar het vuur aan de wielen en bij ingang van de laatste ronde nam Xander de leiding en stond deze niet meer af. Hij bekroonde een mooie wedstrijd met eerste plaats!

U15: 4ronden werden er afgewerkt bij U15 in 40 min wedstrijd. Na een goede start had Lennert het vrij lastig in de voorlaatste ronde maar op karakter verbeet hij de verzuring en haalde nog 5tal renners in waardoor hij met 17plaats een mooie top20 notering kon vastleggen.
[/av_textblock]

[av_masonry_gallery ids=’2519,2520,2521′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’flex’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’none’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=”]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-fat’ custom_width=’250px’ custom_border_color=’#050505′ custom_margin_top=’60px’ custom_margin_bottom=’60px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=’#070707′ icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]