Nieuws / Wedstrijd

Kids Challenge 25.02.17

[av_heading heading=’Opitter’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Wedstrijd

Na een winterstop wisten we niet wat we konden verwachten in de Kids Challenge Vlaanderen. Na ons Wallonië cup avontuur van vorig jaar hebben we ons in de eerste helft van 2017  gericht op Vlaanderen en ook gekozen om minder deel te nemen aan wedstrijden en eens te kiezen voor andere leuke dingen.

In Opitter was Tijl ook present bij de dikke bandenrace weliswaar. Door te weinig deelnemers bij de dikke banden race zou Tijl bij de licentie houders starten. Hier stak zijn hij neus aan het venster bij de licentie houders. Wij keken en zagen dat dit wel goed komt de komende jaren.

Xander had het zich iets anders voorgesteld en had het er duidelijk moeilijk mee om 10 à 15 min langer te moeten rijden dan vorig jaar. Als je op de laatste rij moet starten als nieuwkomer en in ronde twee opduikt op plaats 9 moet je sterke benen hebben. Maar daarna zakte hij beetje door het ijs maar kwam toch nog als 16de over de meet, 1 plaats minder dan zijn 15de vooropgestelde plaats.

Lennert U15 heeft duidelijk te kampen met groeipijnen en reed op een gedoseerde manier zijn wedstrijd uit. Respect!
[/av_textblock]