Nieuws / Wedstrijd

Kids Challenge 05.03.17

[av_heading heading=’Dessel’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Wedstrijd

In de voormiddag hadden Cedric Van Belle en Tijl Van Haverbeke veel geluk met de weersomstandigheden met hun dikke banden race (zonder licentie). Voor Cedric was dit om ervaring op te doen en zich te amuseren maar toch toonde hij zijn vechters mentaliteit.

Van de goede weersomstandigheden bleef niks meer over bij de U13 en U15. Bij U15 had Lennert het slim gespeeld en de eerste twee ronden op eigen tempo afgewerkt om deel 2 van de wedstrijd aan te vangen op een 56ste plaats v/d 63. Hij had goed gedoseerd waardoor hij in de laatste 3 ronden pacman kon spelen en als 38ste over de meet kwam. Xander U13 hing aan het staartje van kopgroep van 16 en kon, door rustig te blijven, zijn wagonnetje aanpikken en kwam ronde na ronde dichter en dichter. Hij kon uiteindelijk een 8ste plaats uit de brand slepen. Meer dan verhoopt.
[/av_textblock]

[av_masonry_gallery ids=’735,736,738′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’flex’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’title excerpt’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=”]