Nieuws / Wedstrijd

Kids Challenge 25.03.17

[av_heading heading=’Pepingen’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Wedstrijd

Tijl van Haverbeke, wie is dat?”   Wat wij al wisten (wat Tijl U9 in zijn marge had), wisten de mede sportgenoten niet. Concurrentie wil ik het niet noemen want het draait bij de allerkleinsten vooral om de FUN.  Na veel moeite, om toch de nodige uren te bereiken om zijn licentie te bekomen, was het voor allereerste keer met licentie binnenkomen langs de voordeur  “zonder aanbellen“… bam… eerste overwinning. Hij liet velen met gefrondsde wenkbrauwen achter.. Wie is dat? Vanwaar komt dat klein manneke?

Bij U13 had Xander zijn kansen te hoog ingeschat en was hij in de eerste 3 ronden veel te hevig geweest waardoor hij een terugval in de laatste ronde. Respect dat je het aandurfde om met de eerste 4 de strijd aan te gaan en hopelijk leer je hier iets uit naar de volgende wedstrijden toe. Xander strandde uiteindelijk op plaats 12 vd 59 en heeft zo toch de vooropgestelde top 15 haalde. Voor Lennert U15 was het terug een zeer grote aanpassing op een zeer zware omloop. Ik doe geen enkele uitlating naar parcours toe. Want de organisatie maakt er toch knap werk van om een mooie zware wedstrijd van te maken. Enkel de sterke beertjes bleven overeind. 39 ste vd 56.
[/av_textblock]

[av_masonry_gallery ids=’729,730,731′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’fixed masonry’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’title excerpt’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=”]