Nieuws / Wedstrijd

Kids Challenge 01.04.17

[av_heading heading=’Kleine Brogel’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Wedstrijd

Op een snel parcours waren het deze keer niet enkel de raketten in de militaire basis die over de tong gingen.

Bij de U9 ging Tijl  er als een raket vandoor en kon op deze omloop mooi z’n plaats vasthouden waardoor hij eindigde op een zeer verdienstelijke 3de plaats.

Ook Xander U13 had zijn vizier op scherp gesteld en haastte zich in laatste ronde om zo nog enkele plaatsen op te schuiven (8ste).

Bij Lennert was het weer afzien in de U15. Hij rijdt op zich zeer snel maar tegen jongeren in z’n categorie die net dat jaartje ouder zijn is het moeilijk opboksen, het was weer een combinatie van afzien en amuseren.  28ste vd 58.
[/av_textblock]

[av_masonry_gallery ids=’725,726,727,723,722′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’fixed masonry’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’title excerpt’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=”]