Nieuws

Wedstrijd Roeselare 22.04.18

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Flanders Kids Serie in Roeselare’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Zondag 22 april, de MTB wedstrijd van de Flanders kids series in Roeselare staat op ’t programma…

In de voormiddag kwamen Ferre en Tuur als eerste van de MTBfun4kids-leden in actie in de dikke bandenrace (7-12 jarigen) Ferre kwam als een pijl uit de startblokken en reed als eerste het veld/bos in. Helaas kwam hij iets minder vlot door de zandbak, waardoor hij enkele plaatsjes verloor. Toch een mooie vijfde plaats op 28 deelnemers voor Ferre ! Tuur was niet bang om zich te meten tussen de ouderen. Hij stond zijn mannetje tijdens de wedstrijd en kwam als 18de aan.

Bij de U9 stonden Tijl en Cédric naast elkaar op de eerste startrij. Tijl dook hier ook als eerste het veld in en stond die positie niet meer af. Hij won verdienstelijk de wedstrijd. Cédric kende ook een goede start en kwam als derde uit het bos in de eerste ronde. Vanaf de vierde t.e.m. de zevende plaats waren de tijdsverschillen eerder klein. Cédric eindigde vijfde en was achteraf gezien wel blij.

Bij de U13 stonden Xander en Lander aan de start. Xander was is goede doen en had echt de snelheid in de benen. Hij schoof ronde na ronde op en kwam als negende over de streep en bewees hiermee dat de conditie beter en beter wordt…. en dit met het provinciaal kampioenschap volgende maand Moerbeke in het vooruitzicht !! Lander kon in de wedstrijd, dezelfde benen van vorige week in Lovendegem, niet vinden. Na afloop zei Lander dat hij al van in de start gehinderd werd en niet in het ritme kwam.

Als er een prijs bestond voor de strijdlustigste MTB’er, dan mocht die gisteren gaan naar Lennert in de U15. Het was een plezier om Lennert aan te moedigen en om ervoor te supporteren. Iedere ronde zat hij in een andere (betere) positie. Als hij renners voor zich uit zag, reed Lennert er naartoe en liet ze achter. Hij eindigde dan ook op een prachtige 14de plaats op 45 deelnemers. Proficiat aan Lennert en alle andere renners van de club die aan de start kwamen !
[/av_textblock]

[av_masonry_gallery ids=’1607,1608,1609′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’fixed’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’none’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=”]

[av_video src=’https://youtu.be/SD8viffbrwE’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://youtu.be/C-s13LhR8mU’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-fat’ custom_width=’250px’ custom_border_color=’#000000′ custom_margin_top=’50px’ custom_margin_bottom=’50px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=’#000000′ icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]