Geen categorie

Wedstrijd Vielsalm 14.07.18

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Baraque Fraiture’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Op 14 juli ging de kids trophy door op het hoogste punt van België, namelijk op en rond de skipiste van Baraque Fraiture (Vielsalm) in de Ardennen.

Door de vakantieperiode waren sommige leden op reis of op kamp en andere leden vonden het dan wellicht een iets te verre of te lange verplaatsing. Hierdoor kwamen enkel Tijl, Tuur en Cédric aan de start.

Ze stonden op de voorlaatste rij tussen 21 andere starters. Tijl en Tuur namen een héél goede start en al snel zaten ze mee vooraan bij de eerste vijf. Zoals we Tijl kennen trok hij meteen door en nam de leiding in de wedstrijd. Hij stond de koppositie niet meer af en won met ruime voorsprong op de tweede. Het zag er lang naar uit Cédric ook een plaatsje zou bemachtigen op het podium, maar hij moest op het einde van de voorlaatste ronde buigen om de derde plaats. Hij werd verdienstelijk vierde.
Tuur was ook in goede doen. Dat zijn techniek verbeterd is niet alleen te zien op training maar ook in deze wedstrijd. Tuur toonde ook inzet en eindigde 14de op 21 als één van de jongste deelnemers.

Alle 3 onze MTB’ers trokken dezelfde conclusie na de wedstrijd. Super warm, en héél lastig en een iets te kort parcours (800m) waardoor ze 5 ronden moesten rijden incl. de lange klim en de (technische) wortelafdaling.

Nu is het even rust, 4 augustus staat er pas een nieuwe wedstrijd op het programma (in Kessel)
[/av_textblock]

[av_masonry_gallery ids=’2094′ items=’1′ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’flex’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’none’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=”]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-fat’ custom_width=’250px’ custom_border_color=’#0a0a0a’ custom_margin_top=’60px’ custom_margin_bottom=’60px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=’#0a0a0a’ icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]