Geen categorie

Wedstrijd Kessel 04.08.18

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Flanders kids trophy’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De 10de wedstrijd van de Flanders MTB/kids series ging deze keer door (op en rond het fort) in Kessel, in de provincie Antwerpen. Bij deze snikhete temperaturen was het tevens kurkdroog en er zou ook veel stof gegeten worden…

Bij de U9 stonden Tijl en Cédric naast elkaar op de eerste startrij. Zij mochten hun wedstrijd al vroeg in de “koele” ochtend rijden. Zoals we van Tijl gewoon zijn gaat hij van dan af naar de kop. Tijl kreeg wat weerstand van een Limburgse jongen, maar in de tweede wedstrijd helft moest die ook buigen voor Tijl. Proficiat Tijl. Je blijft ongeslagen !! Ook voor de plaatsen 3, 4 en 5 was het strijden tot op de meet. Cédric kwam opnieuw als (vaste) vierde over de finish gereden.

Xander en Lander stonden bij de U13 aan de start. Xander was als vierde weg in de start, meer zelfs, er kwam niemand meer op het wiel van Xander. De vroege vogels waren gaan vliegen. Het werd dus al héél snel duidelijk dat de 4 koplopers zouden strijden voor de podiumplaatsen. Hij werd knap derde. Een podiumplaats waar Xander ten volle van genoot !! Lander was ook goed weg in de start en zat in het midden van het pak renners. Hij zocht en vond zijn eigen tempo om zo de wedstrijd uit te rijden.

Als laatste lid was Lennert aan de beurt bij U15. Iedereen zocht op de middag toen al verkoeling en schaduw op, de 50 tal renners zelf stonden te bakken bij de start… Lennert was in goede doen en wint zoals in elke wedstrijd wat plaatsen naarmate de wedstrijd vordert. Eén voor één haalde hij in en reed zo de top 20 binnen.

Na de wedstrijd is er natuurlijk ook tijd om te spelen en tijd voor ontspanning. Leuke sfeer op en naast het parcours (zie foto’s)
[/av_textblock]

[av_masonry_gallery ids=’2295,2294,2293,2292,2291,2290,2289,2288,2287,2286,2285,2284,2283′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’flex’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’none’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=”]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-fat’ custom_width=’250px’ custom_border_color=’#0a0a0a’ custom_margin_top=’60px’ custom_margin_bottom=’60px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=’#0a0a0a’ icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]