Geen categorie

Wedstrijd Cerfontaine 25.08.18

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Kids Trophy in het Bike park Lac de l‘eau d’heure’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Zaterdag 25 augustus stond de Kids trophy, op het bekende bikepark, in Cerfontaine op het programma.
Bij de U9, kwamen 28 deelnemers aan de start. Tuur, Tijl en Cédric kregen de laatste startrij toegewezen maar lieten dit niet aan hun hart komen… Na 1 volledige ronde kwam Tijl al als eerst richting de aankomstzone. De U9 reeks moest 4 ronden afleggen. Tijl bouwde stelselmatig zijn voorsprong uit en werd met een mooie voorsprong de eerste winnaar van de dag. Super Tijl ! Proficiat ! Tuur zie je steeds (technisch) beter worden en eindigde rond de 20ste plaats. Cédric moest wat langer vechten om in de kop van de wedstrijd te komen. Hij kwam de eerste ronde door als 6de… Hij toonde een echte vechtlust en bleef in zichzelf geloven om vooraan te geraken, wat ook lukte. In de voorlaatste ronde kwam hij bij de renner in derde positie. In een super spannende finale wist Cédric zich ook een plaatsje te bemachtigen op het podium. Hij werd derde en genoot nog lang na van zijn prestatie.
Bij de U13 weerom 3 renners die onze club vertegenwoordigden. Zowel voor Cezar als voor Lander was het ervaring opdoen, op dit lastige en technische MTB-parcours. Ze brachten de wedstrijd tot een goed einde en namen een grote bagage aan ervaring mee naar huis. Voor Xander is dergelijk parcours een echte speeltuin. Van in de lange start bergop wist hij zich stilaan naar de kop van de wedstrijd te fietsen. Opnieuw bewees hij in supervorm te zijn door als tweede de laatste ronde in te gaan. Xander raakte tot op enkele meters van het wiel van de koploper en finishte als tweede. Fantastische wedstrijd, hij mocht als derde renner van de club ’t podium op deze namiddag.
In de late namiddag startte de U15-reeks met Lennert. Niemand van de club dacht eraan om naar huis te rijden, we bleven met ons allen als één team supporteren. Lennert was ook plaatsen aan het winnen in de wedstrijd toen hij voor de tweede wedstrijd op rij moest afrekenen met materiaalpech. Dit hoort er bij, maar is helemaal niet leuk als je al enkele dagen naar die wedstrijd toeleeft. Volgende keer meer geluk Lennert!

[/av_textblock]

[av_masonry_gallery ids=’2428,2429,2430,2431,2432,2433,2434,2435,2436,2437′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’flex’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’none’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=”]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-fat’ custom_width=’250px’ custom_border_color=’#0a0a0a’ custom_margin_top=’60px’ custom_margin_bottom=’60px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=’#0a0a0a’ icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]